Share

Na het bekend worden van alle kwartfinales is dinsdag 28 juni 2016 een rustdag op het EK 2016 in Frankrijk. Dat betekent echter nog niet dat er geen Europees voetbal is op het einde van deze maand. De UEFA Champions League en de UEFA Europa League worden om 18 uur op gang getrapt in Tallinn (Estland), Elbassan (Albanië), Bakoe (Azerbeidzjan) en in de Nacionalna Arena Filip II Makedonski van Skopje waar de mogelijke tegenstanders van KRC Genk met name Rabotnicki en Buducnost Podgorica het tegen elkaar opnemen.

Op donderdag 14 juli 2016 is het de beurt aan KRC Genk om Europees aan te treden in de UEFA Europa League, daarna volgen RSC Anderlecht (voorronde UEFA Champions League), KAA Gent (voorronde UEFA Europa League) en de vrouwelijke Rouches (op dinsdag 23 augustus 2016 in de voorronde van de UEFA Women’s Champions League). Landskampioen Club Brugge (groepsfase UEFA Champions League) en bekerwinnaar Standard (groepsfase UEFA Europa League) komen Europees pas in september in actie!

Volg het begin van het Europees voetbal 2016-17 via:
UEFA Champions League

en via:
UEFA Europa League

Voor meer over de loting van Standard in de voorronde van de UWCL:
Vrouwenteam.be

Share