Share

Het vrouwenteam van RSC Anderlecht dat volgend seizoen onder leiding zal staan van Patrick Wachel heeft op maandag 27 juni 2016 nog twee nieuwe aanwinsten bekendgemaakt en die komen over van respectievelijk landskampioen Standard en van bekerwinnaar Lierse.

Charlotte Tison met haar shirt voor volgend seizoen! Foto - (c) RSC Anderlecht

Charlotte Tison met haar shirt voor volgend seizoen! Foto – (c) RSC Anderlecht

De namen zijn Charlotte Tison van de vrouwelijke Rouches die voor het eerst in de selektie van de Belgian Red Flames zat voor het bezoek aan Estland en Nicky Van Den Abbeele van Lierse die al 16 caps voor de Belgian Red Flames achter haar naam heeft. De komst van Ulrike De Frère was vorige vrijdag 24 juni 2016 al bekend.

Drie bekerwinnaars van Lierse die al een nieuwe club vonden voor het nieuwe seizoen: Silke Demeyere en Jana Coryn trokken naar Rijsel, Nicky Van den Abbeele verhuist naar RSC Anderlecht! Foto - Sportpix.be/Dirk Vuylsteke

Drie bekerwinnaars van Lierse die al een nieuwe club vonden voor het nieuwe seizoen: Silke Demeyere en Jana Coryn trokken naar Rijsel, Nicky Van den Abbeele verhuist naar RSC Anderlecht! Foto – Sportpix.be/Dirk Vuylsteke

Lees meer hierover via:
Website RSC Anderlecht Women

Lees ook nog via:

Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

Lees over de eerste wedstrijd in de competitie 2016-17:

Vrouwenteam.be

Share