Share

Het voorbije weekend stonden niet alleen de achtste finales op het EK 2016 in Frankrijk op het programma. Er werd ook door tal van speelsters uit alle reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal een competitie gespeeld op de Keizer Karel Cup, die al aan de 20ste editie toe was.

In de finale ging het nog tussen de B-Art Pantertjes (ook vorig jaar al winnaars) met Kelly Decubber, Laurence Marchal, Christine Saelens, Joke Verlinde, Sanja Heirbaut, Sandra Depauw, Davina Callens, Lore Vandeghinste, Wendy Devolder en Belgian Red Flame en UWCL-finaliste Tessa Wullaert tegen Futsal Besiktas waar naast bekerwinnaars Silke Demeyere, Justien Odeurs en Lore Asselberghs ook Mariam Abdulai Toloba, Kassandra Missipo, Jassina Blom en Kay Cuvelier meespeelden.

Het werd een nipte overwinning voor de B-Art Pantertjes dankzij een doelpunt net na de rust van Christine Saelens.

Bekijk de eindstand bij de Dames competitief:
Keizerkarelcup.be

Mocht U nog speelsters zoeken voor volgend seizoen hier kan U in elk geval de ruime lijst met deelnemers terugvinden:
Keizer Karel Cup

Share