Share

Het mannenteam van RSC Anderlecht speelde al een wedstrijd met inzet in de 3de voorronde van de UEFA Champions League in het verre Rusland tegen Rostov (2-2). Op donderdag 28 juli 2016 is het aan vrouwelijk paars-wit om voor het eerst in dit nieuwe seizoen en voor het eerst onder leiding van de nieuwe coach Patrick Wachel de grasmat te betreden voor een oefenduel.

De verliezende bekerfinalist van vorig seizoen gaat op bezoek bij de eersteklasser Union Saint-Ghislain Tertre Hautrage Ladies, dat op zondag 24 juli 2016 thuis al een oefenduel won tegen de nieuwe tweedeklasser USF Montroeul-Dergneau met 8-1. De aftrap is voorzien om 19u30 in het Stade St Lo (Rue Du Moulin 68 in 7330 Saint-Ghislain).

Voor meer over RSC Anderlecht:
Vrouwenteam.be

Voor meer over USGTH Ladies ga naar:
Fb USGTH Ladies

Lees meer over de kalender in eerste en tweede klasse:
Vrouwenteam.be

Share