Share

Sakina Diki Ouzraoui, enkele jaren geleden ontdekt bij RWDM Girls, heeft sinds woensdag 23 februari 2022 een eigen voetbalpleintje in de Scheutwijk van Anderlecht. De speelster die inmiddels al aan haar vierde seizoen bij RSC Anderlecht bezig is werd verrast toen ze naar de inhuldiging van het voetbalterrein was gekomen.

Sakina Diki Ouzraoui hier opdrijvend bal aan de voet voor RSC Anderlecht! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

In Brussel, de hoofstad van Europa, wordt er al even werk gemaakt van een betere representatie van vrouwen in het straatbeeld. De gemeente Anderlecht besliste daarom om een nieuw synthetisch voetbalpleintje in de Scheutwijk een originele naam te geven. Die eer viel te beurt aan Sakina Diki Ouzraoui, geboren in Barcelona, en wonende in Molenbeek!

Lees nog meer hierover via:

Website RSC Anderlecht

Bekijk ook nog het meest recente doelpunt van Sakina Diki Ouzraou in de Women’s Scooore Super League met dank aan Christophe Evrard en RSCA TV:

Bekijk een video met twee goals van Sakina Diki Ouzraoui toen ze nog bij RWDM Girls speelde dankzij Vrouwenteam TV:

En bekijk een video bij de opening van het Johan Cruyff Court in Molenbeek in 2018 dankzij Vrouwenteam TV:

 

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
 
 

 

 

 

 

 

Share