Share

De vierde speeldag in de play-offs van de Women’s Scooore Super League ging op vrijdagavond 25 maart 2022 van start in het Fallonstadion van Sint-Lambrechts-Woluwe waar het lokale Fémina White Star het opnam tegen SV Zulte Waregem. In de reguliere competitie won SV Zulte Waregem zowel thuis als uit. Het was uitkijken wat het resultaat nu zou worden.

U kan een samenvatting van deze wedstrijd in play-off 2 bekijken dankzij Vrouwenteam TV / Eleven Sports:

Na de 3-0-thuiswinst op zaterdag 6 november 2021 en de 1-3-uitwinst op zaterdag 5 februari 2022 won SV Zulte Waregem nu voor de derde keer dit seizoen tegen FWS Woluwe. Het enige doelpunt werd dit gescoord door Lisa Lefere in de 88ste minuut van de wedstrijd. Lisa Lefere was begin februari van dit jaar ook al 2 keer succesvol in de vorige overwinning op bezoek bij FWS Woluwe!

Luister naar Noémie Fourdin (FWS Woluwe) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Liesa Capiau (SV Zulte Waregem) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Lisa Lefere (SV Zulte Waregem) dankzij Vrouwenteam TV:

SV Zulte Waregem is in de stand van play-off 2 nog altijd tweede met nu 17 punten uit 3 duels, FWS Woluwe blijft vierde met 7 punten uit 3 duels. Het volgende duel van FWS Woluwe in play-off 2 is op vrijdag 1 april 2022 op bezoek bij KAA Gent Ladies, de leider in play-off 2. SV Zulte Waregem ontvangt op de vijfde speeldag dan weer Sporting de Charleroi, momenteel laatste in play-off 2, met aftrap om 15 uur.

Lees nog meer over deze wedstrijd en bekijk de fotoreportage van David Catry via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

Share