Share

Stefan Van Loock, de perschef van de Belgian Red Flames, maakte in 2017 zijn eerste groot eindtornooi in het vrouwenvoetbal mee. Het was het succesvolle EK 2017 in Nederland waar ook de Belgian Red Flames een beetje geschiedenis schreven.

Stefan Van Loock als perschef van de Belgian Red Flames tijdens een van de persconferentie op het EK 2017 in Nederland! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

“In mijn eerste periode was ik al getuige van de blijde intrede van mijn streekgenoot Ives Serneels als nieuwe bondscoach en maakte ik van dichtbij de naamsverandering van Rode Duivelinnen naar Red Flames mee, een damesploeg vergezellen naar groot toernooi was volkomen nieuw voor mij”, zo staat vandaag te lezen op de website van de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

Het vervolg van de longread ‘Terug naar het EK 2017 van de Red Flames’ kan U terecht via deze link:

Website KBVB / RBFA

Voor nog meer over het EK 2017 kan U ook alle pagina’s van die periode van zondag 16 juli 2017 tot en met zondag 6 augustus 2017 lezen met de eerste wedstrijd van de Belgian Red Flames in Doetinchem:

Vrouwenteam.be

Tot en met de finale van Nederland tegen Denemarken in Enschede:

Vrouwenteam.be

Bekijk ook nog de Belgische selectie op dat EK 2017 via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
 
PS: Of Stefan Van Loock ooit nog een boek zal schrijven over het vrouwenvoetbal dat is nog niet bekend. In elk geval heeft hij al een flink oeuvre op zijn naam staan. Van ‘Vergeten Arena’s’ over ‘Terug naar Montevideo’ en recent nog ‘De paleizen van Koning Voetbal’ en ‘Bombardier’. Het zijn allemaal werken die vlot lezen en bijzonder boeiend zijn voor de komende weken tot en met het begin van het EK 2022!

 

Share