Share

U las eerder al dat de halve finale van de Beker van België tussen Ladies Genk en RSC Anderlecht op woensdag 24 februari 2016 in het B-stadion van KRC Genk vlakbij de Cristal Arena zal plaatsvinden met als aftrap 19u30.

Ladies Genk heeft nu ook nog een actie voor clubs gelanceerd zodanig dat U met meerdere personen naar deze primeur voor de club kan gaan kijken. De inkomprijs voor een ticket is 7 euro maar indien U met meerdere personen 5 kaarten vooraf bestelt (en dat uiterlijk op dinsdag 22 februari 2016) kan U een 6de ticket gratis bekomen.

Voor meer info hierrond kan U altijd terecht op: info@ladiesgenk.be

Ook nog melden dat U Ladies Genk dit weekend nog aan het werk kan zien op de 12de speeldag in de Super League. Op zaterdag 20 februari 2016 ontvangt Ladies Genk met KSK Heist een andere halve finalist in de Beker van België en dus mogelijk tegenstander in een eventuele finale. Dat duel gaat door aan de Hoevenzavellaan in Genk met als aftrap 15 uur. Vooraf kan U ook al het beloftenteam van Ladies Genk op dezelfde plaats aan het werk zien in tweede klasse tegen Wolfsdonk Sport. De aftrap van deze wedstrijd is om 12u30.

Lees ook nog rond Ladies Genk:
Vrouwenteam.be

en via:
Vrouwenteam.be

Share