Share

De Women’s Scooore Super League is nog altijd bezig aan de winterstop en dus is het op dit moment afwachten wie de vijfde Gouden Schoen in het Belgische vrouwenvoetbal zal winnen. Janice Cayman, de speelster die met Olympique Lyonnais zowel de UEFA Women’s Champions League, de Franse titel als de Franse beker won, mocht de trofee al één keer op haar naam schrijven bij de tweede editie. En ook aan haar worden vaak vragen gesteld zoals door een van de talenten bij de jeugd: Esther Buabadi van SV Zulte Waregem.

Luister naar de tweede video in de reeks No shame, ask a Flame met dank aan ING en de KBVB:

Bij de mannen is inmiddels bekend dat het geen drie op rij wordt voor Hans Vanaken van Club Brugge. Hij is dit jaar op de achtste plaats geëindigd. Tessa Wullaert kan wel nog een drie op rij en een vier op vijf optekenen maar dan moet ze wel in alfabetische volgorde Janice Cayman, Tine De Caigny, Laura Deloose en Kassandra Missipo achter zich laten. Het antwoord daarop krijgen we op woensdag 13 januari 2021 in de televisieuitzending op VTM die zal starten om 21u45 en gepresenteerd zal worden door Stef Wauters.

Ondertussen kan U wel luisteren naar de mening van Marc Degryse en Jan Mulder over de vijfde Gouden Schoen:

HLN – De vrouwelijke Gouden Schoen

Lees ook nog over de Gouden Schoen via:

Vrouwenteam.be

en via:

Vrouwenteam.be

Nog meegeven dat in de eerste aflevering van de reeks ‘No shame, ask a Flame’ Estelle Peron, de verdediger van FWS Woluwe, vragen stelde aan Maud Coutereels.

Ook deze video kan U bekijken met dank aan ING en de KBVB:

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share