Share

U hebt het de voorbije dagen al her en der kunnen lezen dat er bij tal van oefeninterlands van de nationale vrouwenteams wereldwijd speelsters zullen ontbreken. Janice Cayman, die eind maart 2021 nog positief getest werd bij haar club Olympique Lyonnais, is inmiddels wel vrijgegeven en aanwezig in Tubeke.

Ella Van Kerkhoven, hier nog in het Koning Boudewijnstadion, zal er vanwege blessure niet bij zijn tegen Noorwegen en Ierland! Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Janice Cayman kan dus in principe spelen voor de Belgian Red Flames thuis tegen Noorwegen en tegen Ierland. Als bondscoach Ives Serneels haar in die wedstrijden ook opstelt dan kan ze dus op zondag 11 april 2021 het record aantal interlands van Aline Zeler evenaren. Ella Van Kerkhoven (KAA Gent Ladies) en Jody Vangheluwe (Club YLA) zijn er al zeker niet bij in deze twee oefenduels!

U kan beide wedstrijden rechtstreeks bekijken via VTM 4. Het duel tegen Noorwegen begint om 18 uur, tegen Ierland is de aftrap voorzien om 19u30.

Lees nog meer via:

Vrouwenteam.be

en via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters rond het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share