Share

Na hun vijfde overwinning uit de geschiedenis tegen Nederland staan de Belgian Red Flames ook op maandag 28 november 2016 aan de aftrap voor een oefenwedstrijd tegen een tegenstander die ze volgend jaar op het EK 2017 in Nederland zullen ontmoeten. In het Stade Leburton, waar nu woensdag AFC Tubeke het in de achtste finales van de Croky Cup opneemt tegen KV Oostende, het weireldploegsje van Marc Coucke, spelen ze om 20 uur tegen Denemarken!

Indien U nog geen ticket hebt voor de laatste wedstrijd van de Belgian Red Flames in 2016 is dat geen probleem. U kunt tot een uur voor de wedstrijd nog online een ticket kopen via de website van de KBVB voor 5 euro. In het andere geval betaalt U aan de loketten 8 euro.

Indien U op deze maandagavond de verplaatsing niet kan maken naar Tubeke voor deze oefeninterland dan kan U ook nog terecht op Proximus TV waar deze vriendschappelijke ontmoeting rechtstreeks uitgezonden wordt via 11+ en ook nog via de Deense televisie DR TV.

Voor de tickets kan U hieronder nog terecht:
Website KBVB

Voor nog meer over België – Nederland:
Vrouwenteam.be

Bekijk ook nog de volledige fotoreportage van Dirk Vuylsteke rond België – Nederland in Leuven:
Sportpix.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share