Share

In Groep 6 van de WK-kwalificatie richting Frankrijk 2019 heeft Italië op vrijdagavond 15 september 2017 het eerste duel in de groep van de Belgian Red Flames gewonnen met ruime cijfers!

In het Stadio Alberto Picco van La Spezia won het team van de nieuwe vrouwelijke bondscoach Milena Bertolini tegen Moldavië met 5-0 dankzij doelpunten voor de rust van Daniela Sabatino (1-0, 9de minuut), Barbara Bonansea (2-0, 22ste minuut), Cristiana Girelli (3-0, 33ste minuut) en Valentina Bergamaschi (4-0, 38ste minuut). Na de pauze zorgde Cristiana Girelli met haar 2de doelpunt van de avond voor de eindstand (5-0, 60ste minuut).

Op dinsdag 19 september 2017 staat al het 2de duel voor Italië op het programma op bezoek bij Roemenië in het stadion van CFR Cluj met aftrap om 17 uur lokale tijd. ‘s Avonds spelen de Belgian Red Flames hun eerste WK-kwalificatieduel richting Frankrijk in Leuven tegen Moldavië met aftrap om 20 uur 15. Tickets zijn online te koop voor 5 euro, op de dag van de wedstrijd betaald U aan de kassa 8 euro!

De andere resultaten van de wedstrijden op vrijdagavond in de WK-kwalificatie:

Groep 2:
Albanië – Zwitserland 1-4;
Polen – Wit-Rusland 4-1;
Groep 3:
Noorwegen – Noord-Ierland 4-1;
Groep 4:
Oekraïne – Kroatië 1-1;

Vriendschappelijk:

Frankrijk – Chili 1-0.
België – Nederland 1-2 (op donderdag 14 september 2017).

Voor meer over Italië – Moldavië in La Spezia:
UEFA.com
en via:
FIGC

Voor meer over België – Nederland:

Vrouwenteam.be

Share