Share

Op zaterdag 28 oktober 2017 stond er vlakbij de hoofdstad van Europa een derby op het programma in de 2de klasse B tussen KOVC Sterrebeek, het team van trainer Guy De Bruyne, tegen het beloftenteam van OH Leuven dat onder leiding staat van Jan Bergans.

KOVC Sterrebeek met enkele ex-speelsters van OH Leuven is klaar voor de derby op het Zeen! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Een leuke affiche tussen 2 teams die na 6 speeldagen in de 2de klasse B bovenaan in de rangschikking terug te vinden waren. Sterrebeek was aan het seizoen begonnen met een 12 op 18 en stond voor aanvang van de wedstrijd op een gedeelde 3de plaats met KV Mechelen terwijl het beloftenteam van OH Leuven met een wedstrijd minder gespeeld nog altijd het maximum van de punten hadden (15 op 15) en co-leider waren met het beloftenteam van KRC Genk Ladies. De vraag was uiteraard of dat ook na het bezoek aan Sterrebeek, dat bovendien met een flink aantal ex-speelsters van OH Leuven aantraden, zo zou blijven?

U kan de hoogtepunten en de doelpunten van dit duel bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

OH Leuven B won dus met 1-2 op bezoek bij Sterrebeek dankzij doelpunten van Noa Corbeels (0-1, 19de minuut), de gelijkmaker van Paulien Stas (ex-OHL) (1-1, 39ste minuut) en de beslissende goal van Jarne Teulings (1-2, 81ste minuut). OH Leuven B blijft dus samen met KRC Genk Ladies B, dat eerder op de namiddag met 0-6 won op bezoek bij Miecroob Veltem, aan de leiding met nu 18 op 18.

Luister naar de reacties met Jarne Teulings (OH Leuven B):

Luister naar Jolien Van Doren (Sterrebeek):

Luister naar Noa Corbeels (OH Leuven B):


Luister naar Patricia Schouteeten (Sterrebeek):

Op de volgende speeldag gaat OH Leuven B op zaterdag 4 november 2017 op bezoek bij het beloftenteam van RSC Anderlecht in Tubeke met aftrap om 15 uur. KOVC Sterrebeek gaat op dezelfde dag op bezoek bij het beloftenteam van Tongeren met aftrap om 15 uur. De week nadien op zaterdag 11 november 2017 ontvangt Sterrebeek aan het Zeen KV Mechelen met aftrap om 17 uur. OH Leuven B speelt op die dag opnieuw uit en dan bij ASE De Chastre ook met aftrap om 17 uur.

Voor nog meer uitslagen in de 2de klasse B:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Bekijk ook de fotogalerij rond dit duel van Michael Teulings via de website van OH Leuven:
Foto’s Sterrebeek-OH Leuven B

Lees nog meer over het vrouwenteam van OH Leuven via:
Website OHL Vrouwen

Lees ook nog over Miecroob Veltem – KRC Genk Ladies B:

KRC Genk Ladies

Share