Share

Nadat ze al kampioen werden met hun eerste team in de 1ste provinciale Brabant VFV heeft nu ook het beloftenteam van HO Wolvertem Merchtem de titel in de 2de provinciale A beet!

HO Wolvertem Merchtem B won immers op bezoek bij Herne met 0-4 dankzij goals van Nathalie Vyt (0-1 en 0-3), van Britt Verhoeven (0-2) en van captain Yenthe Beeckmans (0-4). Door de winst heeft het beloftenteam van HO Wolvertem Merchtem B nu 71 punten uit 25 duels (23 overwinningen en een doelsaldo van + 226). Eerste achtervolger Zemst die met 3-1 won tegen het beloftenteam van RWDM Girls is 2de met 65 punten uit 24 wedstrijden (21 overwinningen en een doelsaldo van +136). Zemst, dat nu vrijdag 27 april 2018 om 20 uur de tegenstander is voor de laatste galawedstrijd van het seizoen, kan dus nog op gelijke hoogte komen maar dankzij het veel betere doelsaldo is de titel al zeker voor HO Wolvertem Merchtem!

Vrouwenteam.be feliciteert het bestuur, de technische staf met de trainers Jelle Schotte (A-team) en Brent De Wachter (beloftenteam) en de voltallige spelerskern van het eerste en beloftenteam van HO Wolvertem Merchtem met de behaalde titels en de promoties!

Nu zaterdag 28 april 2018 is er in elk geval de kampioenenfuif in de kantine van HO Wolvertem Merchtem op het Sportcomplex Den Dooren. U kan die dag om 17u30 de wedstrijd van het eerste team tegen Rapide Wezemaal, de finalist in de finale van de beker van Brabant, bijwonen. Om 20 uur volgt de huldiging van de kampioenen en om 21 uur begint de fuif met hapjes en drankjes all night long!

Indien U zelf in de toekomst bij HO Wolvertem Merchtem wil gaan voetballen dan kan dat. Hiervoor kan U contact opnemen met de club via trainer Jelle Schotte op het nummer 0473 482943 of via de facebookpagina van de club:
Fb HO Wolvertem-Merchtem Vrouwen

Lees ook nog over de titel van het eerste elftal:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share