Share

Op vrijdag 18 mei 2018 kwam er in het Nederlandse vrouwenvoetbal een opmerkelijke transfer tot stand. Vanity Lewerissa maakte haar overstap van PSV Eindhoven naar Ajax Amsterdam bekend!

De 27-jarige Vanity Lewerissa, die van 2011 tot en met 2015 in BelgiĆ« voor Standard speelde en daar niet alleen titels en bekers won maar in haar eerste seizoen in ons land ook meteen topschutster werd, gaat volgend seizoen spelen voor de club waar ze als klein meisje fan van was! Dat schreef de 11-voudige Oranje-international die afgelopen zomer ook Europees kampioen werd op haar Facebookaccount net nadat ze haar handtekening had gezet onder een overeenkomst bij Ajax. Ze bedankte ook PSV voor de 3 mooie jaren bij de club waarmee ze straks op zaterdag 2 juni 2018 ook nog de Nederlandse bekerfinale speelt tegen … Ajax waar recent Belgian Red Flame Davina Philtjens (ook ex-Standard) haar vertrek naar het Italiaanse Fiorentina aankondigde!

Bekijk ook nog de beelden van de meest recente PSV – Ajax op de Herdgang met dank aan Ajax TV:

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share