Share

Rachel Cuschieri, de creatieve middenvelder uit Malta die het voorbije seizoen uitkwam voor Belgisch landskampioen RSC Anderlecht, vertrekt al na één seizoen bij vrouwelijk paars-wit. Een deelname aan de UEFA Women’s Champions League met de club van voorzitter Marc Coucke laat ze aan zich voorbijgaan want ze kiest voor een nieuw avontuur in Nederland.

Een beeld voor de geschiedenisboeken. Rachel Cuschieri aan de bal voor RSC Anderlecht! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

De 26-jarige Rachel Cuschieri, goed voor 6 goals dit seizoen in de reguliere competitie van de Super League vooraleer ze uitviel met een scheenbeenbreuk, gaat in de volgende twee seizoenen uitkomen bij PSV Eindhoven. Voor haar komst naar RSC Anderlecht kwam ze uit voor het Maltese FC Birkirkara en Apollon Limassol in Cyprus. Deze redactie wenst Rachel Cuschieri uiteraard veel succes bij deze nieuwe uitdaging!

Bekijk de aankondiging van PSV Eindhoven via:
PSV.nl

Luister naar Rachel Cuschieri bij het begin van het seizoen bij RSC Anderlecht dankzij Vrouwenteam TV:

Voor nog meer over Rachel Cuschieri ga naar:
Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share