Share

Wat in feite de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn zal bij vrouwelijk paars-wit in 2018 voor het eerst gebeuren. Het vrouwenvoetbalteam van RSC Anderlecht wordt voor het eerst in de geschiedenis voorgesteld op de Fan Day van de club en dat op zondag 29 juli 2018!

U kan een reportage hierrond bekijken van RSCA TV met dank aan Christophe Evrard:

Nog meegeven dat RSC Anderlecht de eerste oefenwedstrijd van het seizoen speelt op zaterdag 28 juli 2018 om 15 uur in Tubeke tegen het Franse Lille OSC, dat eerder deze week thuis een oefenduel verloor tegen Ajax Amsterdam met 2-3. Belgian Red Flame Maud Coutereels maakte daar het eerste doelpunt, de 1-0 na 4 minuten. Vanaf dinsdag 7 augustus 2018 speelt vrouwelijk paars-wit dan de voorronde van de UWCL in het Schotse Edinburgh!

De eerste wedstrijd van RSC Anderlecht in de Belgische Super League 2018-19 is op vrijdag 7 september 2018 op bezoek bij OH Leuven!

Voor nog meer over RSC Anderlecht:
Vrouwenteam.be
en via:
Website RSC Anderlecht

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share