Share

Derdeklasser Royal Knokke FC Ladies hoefde het voorbije weekend niet in actie te komen maar het viel wel in de prijzen tijdens de ‘Nacht van de Sport’ in het Casino van Knokke.

Het vrouwenteam was een van de drie genomineerden voor de titel van Sportclub van het jaar in Knokke-Heist naast ‘Lakeside Paradise Pro Team en PC De Vuurtoren. Sporza-presentator Ruben Van Gucht mocht Royal Knokke FC Ladies, in 2015 kampioen in eerste provinciale West-Vlaanderen, aankondigen als winnaar van de trofee Sportclub 2015!

Royal Knokke FC Ladies mag vieren want het werd Sportclub 2015 in Knokke-Heist! Foto - David Catry

Royal Knokke FC Ladies mag vieren want het werd Sportclub 2015 in Knokke-Heist! Foto – David Catry

Royal Knokke FC Ladies, dat vorig seizoen ook nog de finale van de Beker van West-Vlaanderen speelde, staat momenteel op een 8ste plaats in derde klasse A met 22 punten uit 16 wedstrijden. Het won 6 duels, speelde 4 keer gelijk en verloor 6 duels. Het scoorde 41 goals en moest er 34 toestaan. Met nog tien wedstrijden te gaan staat het team dus veilig in de middenmoot. U kan hen in de maand februari 2016 nog aan het werk zien in volgende duels:

Op zaterdag 13 februari 2016 op bezoek bij FC Turnhout (aftrap om 13u – vermelden we hier dat Knokke de heenmatch won met 9-5!). Op zaterdag 20 februari 2016 thuis tegen de huidige leider Maria-ter-Heide (om 19u30) en op zaterdag 27 februari 2016 op bezoek bij KWS Desselgem (om 15u).

Lees nog meer over de ‘Nacht van de Sport’ in Knokke-Heist:
Kneistikrant

Lees ook nog vooraf:
Website Knokke-Heist

Lees over de titel in eerste provinciale in 2015:
KH Wijzer

Voor nog meer over R. Knokke FC Ladies:
Facebook R. Knokke FC Ladies

Share