Share

Op zaterdag 20 februari 2016 speelden Ladies Genk en KSK Heist het laatste duel van de 12de speeldag in de Super League. Het is op papier een mogelijke bekerfinale want beide teams staan bij hun primeur in de halve finale van de Beker van België niet tegenover mekaar. In de competitie werd het een spannende wedstrijd waarin slechts één doelpunt viel van de voet van Selina Gijsbrechts voor de thuisploeg.

U kan dat doelpunt bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Toekomende woensdag 24 februari 2016 ontvangt Ladies Genk op het B-veld van de Cristal Arena RSC Anderlecht terwijl KSK Heist in de Lostraat in Heist-op-den-Berg bekerhouder Lierse partij geeft. De aftrap in beide duels is om 19u30.

Bekijk ook nog de fotoreportage van Paul Dijkmans rond dit duel:
Vrouwenteam.be

Lees nog meer over de Super League van het voorbije weekend:
Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

Share