Share

In de Franse jeugdcompetitie U19 is Lille OSC, het team van de jonge Belgian Red Flames Esther Buabadi en Chrystal Lermusiaux, op twee speeldagen van het einde al zeker van deelname aan de halve finales.

Het won de thuiswedstrijd in groep A tegen FC Rouen met 3-0 dankzij goals allemaal in de tweede helft van Charlotte Sawaryn (1-0), Esther Buabadi (2-0) en Flavie Perz (3-0) na een assist van Esther Buabadi. Lille OSC, dat leider is met 18 punten uit 7 duels voor Arras (10 uit 6) en Nancy (10 uit 6) moet nog één duel spelen half april 2019 thuis tegen Stade de Reims! In de andere groepen is ook Marseille U19 al zeker van de halve finale!

Lees nog meer hierover via:
Allezlille.fr

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Esther Buabadi maakt deel uit van de selectie Belgian Red Flames U19 die zich gaat voorbereiden op de Eliteronde van begin april 2019 in Tubeke tegen achtereenvolgens Zwitserland, Finland en Polen.

Share