Share

Na de spannende heenwedstrijden in de halve finales van de Croky Cup bij de mannen waarbij de underdogs een gelijkspel behaalden op het veld van de favorieten is het op zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020 tijd voor de halve finales in de Beker van België in het vrouwenvoetbal. De huidige top 4 van de Super League komt aan de aftrap!

Foto – (c) KRC Genk Ladies

Op zaterdag 25 januari 2020 ontvangt KRC Genk Ladies in het Sport in Genk Park om 16 uur RSC Anderlecht. KRC Genk Ladies is voorlopig het enige team dat dit seizoen in de Belgische competitie al punten wist af te snoepen van de regerende landskampioen. De vraag is of het nu ook voor een stunt kan zorgen in de Beker van België en zo voor de tweede keer de finale kan bereiken?

Foto – (c) KAA Gent Ladies

Op zondag 26 januari 2020 om 14 uur speelt bekerhouder KAA Gent Ladies in het PGB Stadion in Oostakker tegen Standard in een herhaling van de bekerfinale van vorig seizoen. De vrouwelijke Buffalo’s willen uiteraard voor de derde keer de eindstrijd halen maar het team van topschutster Sanne Schoenmakers heeft de ambitie om na de winst in 2018 tegen KRC Genk Ladies en het verlies vorig seizoen tegen KAA Gent Ladies voor het derde jaar op rij de finale te spelen.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

PS: De resultaten in de heenwedstrijden in de Croky Cup waren Club Brugge – SV Zulte Waregem 1-1 en R. Antwerp FC – KV Kortrijk 1-1. De terugwedstrijden daar zijn op woensdag 5 februari 2020 in Waregem en op donderdag 6 februari 2020 in Kortrijk. De finale van de Croky Cup is op zondag 22 maart 2020 in het Koning Boudewijnstadion in Brussel!

Share