Share

Nadat ze op maandag 23 mei 2016 het gala van de profvoetballer van het jaar mocht presenteren met Bram Lambert volgt er voor Imke Courtois, die de voorbije maanden bij de regerende en kersverse landskampioen Standard zich vooral concentreerde op haar revalidatie, een nieuwe uitdaging. Ze is tijdens het EK 2016 bij de mannen in Frankrijk één van de analisten bij Karl Vannieuwkerke op Eén of op Canvas naast huiscolumnist Jan Mulder en ex-Rode Duivels Franky Van der Elst, Wesley Sonck, Geert De Vlieger en Gert Verheyen.

Riana Nainggolan in de kleuren van Res Roma! Foto - (c) RES Roma

Riana Nainggolan in de kleuren van Res Roma! Foto – (c) RES Roma

U zal overigens tijdens het EK nog een andere ex-Belgian Red Flame kunnen ontdekken. Riana Nainggolan, de tweelingzus van Rode Duivel Radja, die de voorbije 2 seizoenen bij het Italiaanse Res Roma voetbal speelde, zal regelmatig een column schrijven in Sportwereld/Het Nieuwsblad samen met Mansour Fellaini, de twee jaar jongere broer van Marouane.

Voor nog meer over het EK 2016 in Frankrijk ga naar:
Vrouwenteam.be

Voor nog meer over de titel van Standard in de Belgische Super League 2016:

Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be
en luister naar interviews met de coach Benoit Waucomont:

En tal van speelsters van de vrouwelijke Rouches via:
Vrouwenteam TV

Voor nog meer over Imke Courtois en haar revalidatie kan je bij Cathérine Moerkerke terecht:

Facebook Cathérine Moerkerke

Share