Share

U heeft het misschien gezien afgelopen donderdag 26 mei 2016 tijdens de finale van de UEFA Women’s Champions League waarin ook Belgian Sparkle Red Flame Tessa Wullaert schitterde. Tal van speelsters kampten tijdens de verlengingen in het warme Reggio Emilia met krampen. In het heetst van de strijd belette het Lotta Schelin van Olympique Lyonnais niet om haar tegenstander Nilla Fischer van VfL Wolfsburg even te helpen. Het was een teken van fair-play in de belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor beide teams!

Lotta Schelin neemt overigens na 8 topseizoenen afscheid bij Olympique Lyonnais. De Zweedse international keert terug naar huis met een pak titels en bekers en veel mooie herinneringen!

Luister naar Lotta Schelin na de finale van de UWCL in Reggio Emilia:

Voor nog meer over de finale van de UWCL ga naar:
Vrouwenteam.be
en naar:
Vrouwenteam.be

Share