Share

Royal Association Athlétique Louvièroise La Louvière is geen onbekende in het Belgische voetbal. De club die onder leiding van Ariël Jacobs en met als assistent Patrick Wachel in 2003 de Beker van België won bij de mannen begint in het seizoen 2021-22 ook met een vrouwenvoetbalteam.

Barbara Carlisi, de ambitieuze coach van de ‘Wolven’ uit La Louvière! Foto – (c) RAAL La Louvière

Barbara Carlisi, die aangesteld werd als coach van het team dat binnenkort in de tweede provinciale Henegouwen reeks B zal debuteren, zorgde begin deze maand meteen voor een ambitieuze uitspraak bij onze collega Nathalie Dumont van DH Les Sports: “We willen binnen de vijf jaar naar de Super League”, zo liet de ex-speelster van Manage, Nimy-Maisières, Braine-le-Comte en Saint-Ghislian weten.  De eerste doelstelling is meteen promoveren naar de eerste provinciale! Ook over de manier waarop er zal moeten gespeeld worden bestaat er geen enkele twijfel: “Wij pleiten voor mooi voetbal, met inzet, zonder lange bal en met een keeper die meedoet aan het spel!”

De club heeft inmiddels het programma voor de voorbereiding klaar met in de maand juli al twee oefenwedstrijden. Daarna volgt de eerste deelname aan de Beker van België waarvan de loting op maandag 28 juni 2021 zal plaatsvinden.

Lees nog meer over RAAL La Louvière via:

Website RAAL La Louvière

En lees ook nog:

Website DH Les Sports – DHnet.be

Bekijk de tegenstanders van RAAL La Louvière in de 2de provinciale B in Henegouwen voor het seizoen 2021-22:

Website RAAL La Louvière

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

 

 

Share