Share

Weten de Rode Duivels inmiddels dat de weg naar de finale van het EK 2016 in Frankrijk via Toulouse, Rijsel en Lyon loopt dan is het voor de vrouwelijke Rouches nog niet bekend hoe ze op het einde van volgend seizoen eventueel in de finale van de UEFA Women’s Champions League in Cardiff kunnen geraken. Op deze vrijdag 24 juni 2016 krijgen ze wel een eerste trip voorgeschoteld en die gaat mogelijk naar Polen (Medyk Konin), Slovenië (Pomurje), Kroatië (Osijek), Ierland (Wexford Youths) of Wales zelf (Cardiff) want het zijn clubs uit die landen die zich kandidaat hebben gesteld om gast te zijn voor het mini-tornooi in de voorronde dat van dinsdag 23 tot en met zondag 28 augustus 2016 zal plaatsvinden. Eén van die 5 ploegen wordt dus ook tegenstander van de Belgische landskampioen dat verder nog twee andere kampioenen uit op papier mindere landen zal voorgeschoteld krijgen in een editie met een record aantal deelnemende clubs (59 uit 47 verschillende landen).

Waar Standard naar toe gaat en wie de tegenstander wordt kan U vanaf 13u30 volgen via:

Website UEFA – UWCL 2016_17

Lees ook nog via:
Vrouwenteam.be

Lees nog meer over de nieuwe trainer bij Standard in 2016-17:

Vrouwenteam.be

Share