Share

Voor de speelsters die het voorbije seizoen met Lierse SK de Beker van België veroverden is het momenteel uitkijken waar ze volgend seizoen terecht kunnen om hun favoriete sport verder te beoefenen. Nadat zowel Jana Coryn als Silke Demeyere de grens overstaken richting Rijsel, Lien Mermans bij KRC Genk Ladies terechtkwam, Nicky Van Den Abbeele naar RSC Anderlecht trok, Silke Vanwynsberghe richting KAA Gent Ladies verkaste heeft nu ook Lore Asselberghs een nieuwe club gevonden.

Lore Asselberghs, hier nog in het shirt van Lierse SK, zien we in 2016-17 bij OH Leuven! Foto - Sportpix.be/Dirk Vuylsteke

Lore Asselberghs, hier nog in het shirt van Lierse SK, zien we in 2016-17 bij OH Leuven! Foto – Sportpix.be/Dirk Vuylsteke

OH Leuven nam het jonge talent dat ook tot de selectie van de Belgian Red Flames U17 behoort over van Lierse. De 17-jarige Lore Asselberghs, die afgelopen weekend nog met Futsal Besiktas in de finale van de Keizer Karel Cup 2016 in Gent stond tegen de B-Art Pantertjes, begint in september overigens ook aan haar laatste jaar topsport optie voetbal aan het KA Redingenhof.

Lees ook nog via:
Website OHL

Voor nog meer over OH Leuven 2016-17:
Vrouwenteam.be

Lees meer over de Keizer Karel Cup 2016:
Vrouwenteam.be

Share