Share

Op dinsdag 22 en woensdag 23 maart 2022 is het opnieuw tijd voor de UEFA Women’s Champions League. De kwartfinales staan op het programma en alleen de Belgische Gouden Schoen en recordinternational Janice Cayman zit met haar club Olympique Lyonnais nog in het tornooi.

Janice Cayman krijgt met Olympique Lyonnais al een voorsmaakje van het stadion voor de finale want ze gaan bezoek bij Juventus! Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Op woensdag 23 maart 2022 gaat Olympique Lyonnais op bezoek bij Juventus, de viervoudige landskampioen van Italië die voor het eerst zo ver komt. De aftrap in het stadion waar later dit seizoen de finale zal gespeeld worden is om 18u45. De andere wedstrijd op woensdag is het duel tussen Arsenal en VfL Wolfsburg en dat wordt gespeeld in het Emirates Stadium met aftrap om 21 uur.

Op dinsdag 22 maart 2022 beginnen de kwartfinales met het duel in de Fusball Arena van München tussen het vrouwenteam van Bayern München en de Franse landskampioen Paris Saint-Germain. De aftrap daar is om 18u45. De avondwedstrijd om 21 uur gaat tussen Real Madrid en FC Barcelona in een ontmoeting tussen twee teams die mekaar voor het eerst op Europees niveau ontmoeten en dat slechts 3 dagen nadat het mannenteam van Real Madrid thuis met 0-4 onderuit ging tegen de rivaal uit Catalonië.

Nog meegeven dat U ook nu weer alle wedstrijden rechtstreeks kan bekijken dankzij DAZN:

DAZN You Tube

U kan ook alle updates volgen via:

UEFA.com – UWCL 2021-22

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share