Op dinsdag 22 maart 2022 waren het de uitteams die met de volle buit gingen lopen in de eerste twee duels van de kwartfinales van de UEFA Women’s Champions League. De Franse landskampioen Paris Saint-Germain haalde het in München tegen vrouwelijk Bayern terwijl later op de avond titelverdediger FC Barcelona een achterstand omzette in winst. Marie-Antoinette Katoto en Alexia Putellas lukten allebei een dubbel.

U kan het duel tussen Bayern München en PSG herbekijken met dank aan DAZN:

PSG won dus dankzij een dubbel van Marie-Antoinette Katoto (0-1, 19de minuut en 0-2, 71ste minuut). Klara Buhl scoorde het eerreddende doelpunt voor Bayern München uit een vrije trap (1-2, 84ste minuut). De terugwedstrijd is op woensdag 30 maart 2022 om 21 uur in het Parc des Princes van Parijs.

Ook het duel tussen Real Madrid en FC Barcelona is dankzij DAZN helemaal opnieuw te zien:

Real Madrid kwam via Olga Carmona al vroeg op voorsprong tegen FC Barcelona (1-0, 8ste minuut) maar in de tweede helft sloeg de titelverdediger terug met goals van achtereenvolgens Alexia Putellas op strafschop (1-1, 53ste minuut), Claudia Pina (1-2, 81ste minuut) en opnieuw Alexia Putellas (1-3, 90ste + 4′ minuut). De terugwedstrijd is op woensdag 30 maart 2022 om 18u45 in Camp Nou in Barcelona!

Op woensdag 23 maart 2022 ontvangt Juventus het Franse Olympique Lyonnais, het team van de Belgische Gouden Schoen Janice Cayman, terwijl Arsenal in het Emirates Stadium speelt tegen VfL Wolfsburg.

Nog meegeven dat U ook nu weer alle wedstrijden rechtstreeks kan bekijken dankzij DAZN: