Share

Isabelle Iliano viel afgelopen zaterdag in Aalter in tijdens de thuiswedstrijd in play-off 1 van Club YLA tegen KRC Genk Ladies. Helemaal op het einde van de wedstrijd geraakte ze nog geblesseerd aan de linkerknie. Het zag er niet goed uit en de eerste berichten deden het slechtste vermoeden maar inmiddels is er toch geruststellend nieuws.

Isabelle Iliano is aan de beterhand! Foto – (c) Fb Club YLA

Club YLA meldde immers via hun sociale media dat na verder onderzoek bleek dat de schade meeviel voor Isabelle Iliano en dat er voorlopig geen operatie nodig is. Het gaat dus in elk geval de goede kant op alhoewel concreet nog niet geweten is hoelang de revalidatie zal duren. Isabelle zelf hoopt uiteraard dat dit zo snel mogelijk is zodat ze eventueel nog het komende EK 2022 in Engeland kan halen. Maar alles zal uiteraard afhangen van haar geblesseerde knie.

Deze redactie wenst Isabelle Iliano alvast een voorspoedig herstel toe in de hoop dat ze haar vooropgestelde doelen kan halen.

Lees nog meer over Club YLA – KRC Genk Ladies via:

Vrouwenteam.be

en bekijk ook beelden via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

 

Share