Share

Het was een rustig weekend in het vrouwenvoetbal. Na de inhaalwedstrijd in de Super League op vrijdagavond stonden er op zaterdag 31 oktober 2015 slechts twee competitieduels in de nationale reeksen op het programma.

Dit waren de uitslagen:

Tweede klasse – Vooruitgeschoven duel:
Ladies Genk B – Wallonia Club Sibret 2-2;

Svelta Melsele is nog altijd leider in tweede klasse met 22 punten uit 8 duels. Daarna volgen Dames VK Egem 21 punten, Wuustwezel 18 punten en Eendracht Louwel 17 punten allemaal uit 8 wedstrijden. Sibret staat na het gelijkspel van vandaag nog altijd vijfde met nu 15 punten uit 9 duels. Ladies Genk B volgt als zesde met nu 13 punten uit 9 wedstrijden.

Luister naar interviews rond dit duel:
Vrouwenteam TV

Derde klasse B – Inhaalwedstrijd:
Fémina Sp.de Charleroi – KOVC Sterrebeek 2-6.

ASE De Chastre is nog altijd leider met 21 punten. Door de winst van vandaag klimt KOVC Sterrebeek naar de tweede plaats in het klassement met nu 19 punten uit 8 duels voor Halvenweg Zonhoven dat derde wordt met 18 punten uit 8 wedstrijden. Fémina Sporting de Charleroi blijft 7de met 9 punten uit 7 duels.

Nog melden dat vrijdagavond in de Super League Ladies Genk met 0-3 won op bezoek bij OH Leuven.

Lees meer hierover:
Vrouwenteam.be

PS:
1) U kan ook op zondag 1 november 2015 om 17 uur op Eurosport 2 Belgian Red Flame Janice Cayman aan het werk zien met haar club Juvisy op bezoek bij kampioen en bekerwinnaar Lyon. De aftrap daar is om 17 uur!

2) Sparkle Red Flame Tessa Wullaert kan U dan weer op maandag 2 november 2015 om 18 uur aan het werk zien in het duel Bayer 04 Leverkusen – VfL Wolfsburg op livestream via DFB.TV!

Dit is de link om dit duel te bekijken:
DFB TV

Share