Share

Sakina Ouzraoui Diki, het jonge talent van RWDM Girls, verhuist, zoals U zondagavond 24 juni 2018 al kon lezen, van de club uit Molenbeek naar RSC Anderlecht. Het is een nieuwe stap in de nog jonge carrière van het dribbelfenomeen!

Sakini Ouzraoui Diki zag het levenslicht op 29 augustus 2001 in Barcelona waar ze opgroeide in de buurt van het immense Camp Nou. Eenmaal in Molenbeek kwam haar voetbaltalent naar boven in het Futsalteam en bij RWDM Girls. De voorbije seizoenen liet ze zich in de provinciale reeks van Brabant opmerken met enkele knappe technische staaltjes en een paar spectaculaire doelpunten waarna ze begin dit jaar werd uitgenodigd in het voetbalprogramma La Tribune bij de RTBf en ook voor een stageweek bij RSC Anderlecht toen vrouwelijk paars-wit tijdens de winterstop in de Super League naar Spanje trok. Daar liep het onder leiding van trainer Patrick Wachel vlot en nu is het tot een overeenkomst gekomen voor één seizoen.

Sakina Ouzraoui Diki kreeg op zondag 24 juni 2018 als afscheid aan RWDM Girls een trofee en een bal van sportief verantwoordelijke Ramzi Bouhlel! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Sakina Ouzraoui Diki nam op zondag 24 juni 2018 afscheid van RWDM Girls en gaat vanaf zondag 8 juli 2018 meetrainen met het eerste team van de Belgische landskampioen die dan aan de voorbereiding van de UEFA Women’s Champions League begint. Wel is het zo dat ze in principe aanvankelijk zal uitkomen voor het beloftenteam van RSC Anderlecht in 2de klasse.

Bekijk twee doelpunten van Sakina Ouzraoui Diki voor RWDM Girls dankzij Vrouwenteam TV:

Voor nog meer over Sakina Ouzraoui Diki ga naar:
Vrouwenteam.be

Voor nog meer over RWDM Girls ga naar:
Vrouwenteam.be

Lees nog meer over RSC Anderlecht 2018-19 via:
Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share