Share

SC Eendracht Aalst Ladies mocht afgelopen woensdag 22 december 2021 het kalenderjaar afsluiten met de televisiewedstrijd op bezoek bij Sporting de Charleroi maar de interne problemen blijven zich blijkbaar opstapelen in het Pierre Cornelisstadion.

Op deze maandag 27 december 2021 heeft de technische staf van SC Eendracht Aalst Ladies, dat na 14 speeldagen op een 9de plaats staat in de Women’s Scooore Super League met 6 behaalde punten, haar ontslag ingediend. Het betekent dat hoofdtrainer Raymond Loose en Mario De Bisschop, de coach van de keepers, niet verder gaan bij de vrouwelijke Ajuinen. De financiële perikelen bij de club waarover onze redactie al melding maakte begin november van dit jaar raken blijkbaar door interne strubbelingen niet opgelost waardoor het sportieve project in de Women’s Scooore Super League en ook daaronder nog nauwelijks de juiste inhoud heeft. Hoe het verder moet bij SC Eendracht Aalst Ladies dit seizoen is op dit moment een bijzonder groot vraagteken.

Voor meer informatie kan U altijd terecht via:

Vrouwenteam.be

Voor meer informatie kan U altijd terecht via:

Vrouwenteam.be

Voor meer informatie kan U altijd terecht via:

Website SC Eendracht Aalst Ladies

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

 

 

Share